“Amsterdam, Amsterdam, daar is van alles aan de hand”. Dat is een waarheid als een koe. Ook dit weekend is er weer genoeg te doen voor jou en je favoriete mini mensjes.  En omdat het soms lastig is om het kaf van het koren te scheiden, hoewel over smaak natuurlijk niet te twisten valt, zocht ik 3 originele activiteiten uit. 3x doen dit weekend in Amsterdam met kids. Geschikt voor jong en ouder. Zeggen dat je niet weet wat er dit weekend te doen is, is geen excuus meer dus. Ga er op uit en pluk het leven, we zijn hier niet voor altijd.

3x doen dit weekend Amsterdam met kids

3x doen dit weekend in Amsterdam met Kids

White

Met stip op 1. Deze voorstelling zag ik drie jaar geleden op Festival de Betovering in Den Haag. Wat een een kunstwerk.

In de wereld van White is alles geordend en helder. Vogeltjes fluiten en alles glimt en sprankelt  als het donker is. Totdat er heel langzaam wat kleur binnen komt sijpelen.

White is een visuele theatervoorstelling voor kids vanaf twee jaar. Maar ik zou mijn dreumes van 1,5 er ook mee naar toe nemen. En als mijn oma nog leefde, die ook. Deze voorstelling is voor iedereen. Heb je tijd, ga ‘m dan zien. You’ll thank me later.

White, zaterdag 7 april, De Krakeling

Mercator Markt & Petit Socco festival

Ik noemde dit mini festival al in 15x de leukste familiefestivals in Amsterdam 2018. En nu nog een keer in 3x doen dit weekend in Amsterdam met kids. Dit weekend dus al! Een grote rommelmarkt, verhalenvertellers, straattheater en genoeg te eten en te drinken.

Mercator Markt, zaterdag 7 april 10:00-18:00

Mercatorplein 2,
1057 CB AMSTERDAM

Tulp Festival

Door heel Amsterdam zie je tulpen van het Tulp Festival. Pak de fiets of neem de benenwagen en ga op avontuur in Stadsdelen die je misschien nog niet zo goed kent. Met het lenteweer dat voorspelt is, dit dé activiteit. Ijsje er bij en het feest is compleet.

Tulp Festival tot 30 april, Amsterdam

Have fun, dit weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.