Er is weer zoveel leuks te doen, dit weekend in Amsterdam.  Ga jij voor lekker struinen over één van de festivals die er dit weekend gehouden wordt. Of trakteer je jezelf en je mini’s op een theatervoorstelling. Laat de boel de boel en trek er op uit. Maak tijd voor jezelf en je gezin, de rest is in het weekend bijzaak. Deze 4x activiteiten in Amsterdam voor het hele gezin wil je doen in het weekend van 16-17 juni.

activiteiten in Amsterdam voor het hele gezin

4x activiteiten in Amsterdam voor het hele gezin in het weekend van 16-17 juni

Foodfestival Smaakboulevard Sloterplas

 Zaterdag 16 en zondag 17 juni, vindt hét culinaire festival van Amsterdam Nieuw West plaats. Direct aan de sloterplas, tegenover Theater de Meervaart. Er is genoeg te doen en te ontdekken. Zowel op culinair, cultureel en creatief vlak. Proef van verschillende lekkernijen uit de wereldkeuken en geniet van een uitgebreid muzikaal programma.  Toegang is gratis.

Meer informatie vind je op de website van de Smaakboulevard

Openlucht theater vondelpark : Hans en grietje Het kleine theater 

Ha! Nog een gratis activiteit. Niet alles hoeft geld te kosten toch? In het Vondelpark Openluchttheater speelt het Kleine Theater de voorstelling Hans en Grietje. Naar eigen zeggen: met veel humor en zonder gedoe. Zodat ze niet te eng zijn voor de allerkleinsten maar ook niet slaapverwekkend voor de oudsten.

De Entree is gratis. Er zijn echter staan en zit plaatsen. Wil je verzekerd zijn van een zitplek dan kan je deze via de website van het Openluchttheater reserveren. Dit kost je 5 euro per plek. 

Nog niet gevonden wat je zocht? Lees gauw verder in 4x activiteiten in Amsterdam voor het hele gezin.

Hans en Grietje, zaterdag 16 juni 2018, 14:00, Vondelpark Openluchttheater


Dit weekend is het ook vaderdag. Nog op zoek naar inspiratie voor vaderdag cadeautjes die kids zelf kunnen maken? I’ve got your back.


Familia Kriya Teatro Munganga  

Bij Casa Munganga kan je op zondag 17 juni 2018 genieten van Braziliaanse ritmes. Julio Pimentel, hoofd van de muzikale Braziliaanse familia Kriya, maakt er samen met zijn zonen Julio en Pedro een bijzonder familiespektakel van. Ga lekker swingen bij Casa Munganga. 

Meer informatie vind je op de website van Teatro Munganga

Stadsplein festival 17 juni

 Nog meer activiteiten in Amsterdam voor het hele gezin. Dit festival heb ik al eerder genoemd in de 15 leukste familiefestivals in Amsterdam, en nu is het bijna zover. Het stadsplein Festival in Amstelveen gaat op 17 juni 2018 echt los. Het stadsplein verandert voor één dag in een culturele hotspot, met veel muziek, theater en beeldende kunst, aangeboden door de gezamenlijke culturele instellingen uit Amstelveen.

Voor het programma en meer informatie, check de website van het Stadsplein Festival

Wat doe jij het liefst in het weekend? Deel je het met mij in de comments?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.