In deze gastboog neemt Deniece je mee. In 4x Den-Haag met kids deelt ze haar lievelingsplekken om met haar zoontje heen te gaan in Den Haag en omstreken.

Denice Reid (30) woont samen met haar zoontje Kymani (5) in Den Haag. Ze is het creatieve brein achter het online lifestyle magazine WhatTheVogue.com. Dit voorheen Engelstalige platform opstond tijdens haar zwangerschap en bleek een groot succes bij internationale lezers. Onlangs is ze overgestapt naar het creëren van Nederlandstalige content voor de Nederlandse markt. Deniece werkt fulltime voor het meest luxueuze koffiemerk ter wereld, Nespresso. Als single mom vind ze het belangrijk om de momenten die ze met Kymani doorbrengt, zo gezellig mogelijk te maken. 

4 x Den-Haag met kids

Nutshuis, Den Haag

Als je even wil ontsnappen uit de drukte van Den Haag, dan ben je bij het Nutshuis aan het juiste adres. Op van tevoren aangegeven data worden er zo nu en dan kinderfilms vertoond in de oude centrale kluis van het pand. Deze filmzaal is op een paar kleine aanpassingen na bewaard gebleven en heeft daarom de authentieke uitstraling van een bank van vroeger.
De zaal is knus, heeft niet massaal veel zitplekken, en nodigt uit tot een volgend bezoek. Na de film, kunnen kinderen in het kleurrijke Café Juni terecht voor verse wentelteefjes en biologische sapjes.
Tip voor ouders: In de zomer kun je in de Nutstuin terecht voor een waanzinnige laid back openlucht bioscoop. Heerlijk wegzakken in een fatboy, met een wijntje en een snackje. Ik zeg: oppas regelen,mama’s.

Monkey Town, Rijswijk

Als fervent Monkey Town bezoeker, heb ik samen met Kymani al een hoop speelparadijzen afgestruind. Mijn favoriet in de omgeving Den Haag blijft Monkey Town in Rijswijk. Naast 2500 m2 aan speelplezier, heb je er ook de Glow Jungle, een mini-golfbaan met 7 holes, bij de entreeprijs inbegrepen.

Voor echte daredevils is er ook optie tot lasergamen. Daar betaal je dan per persoon extra voor. De indeling is er logisch, en voor ouders zijn er loungebanken in huiskamerstijl neergezet. Voor mij de perfecte manier om ook nog even achter de laptop te duiken terwijl ik goed zicht heb op mijn kind.

4x Den Haag met kids

Villa Paagman, Den Haag

Bij de leukste boekwinkel van Den Haag kun je Villa Paagman vinden. Deze kleine wereld met literatuur voor kinderen bevindt zich ‘op de Fred’ (oftewel de Frederik Hendriklaan, een waar begrip in het Haagsche). Het interieur is er vrolijk, speels en volledig in stijl ingericht voor onze kleine telgen.

Je kunt je in deze hotspot uren vermaken. Lees een boekje voor in de voorlees-hoek, bewonder de verschillende thema-hoeken. Of drink een kopje warme chocolademelk in het Kicking Horse Café. Een perfect uitje voor de woensdagmiddag!

Tiki Bad, Wassenaar

Ik raak niet uitgesproken over het Tikibad in Duinrell! Sinds kort is er een nieuw gedeelte in het zwembad geopend wat speciaal gebouwd is voor kleine kids. Voorheen vond ik het minder praktisch om hier met mijn zoontje naartoe te gaan, vanwege de vele grote glijbanen waar kleine kinderen niet in mogen.

In het vernieuwde waterpark Playa, heb je hier geen last van èn je hoeft niet perse el-ke keer mee van de glijbaan af ;). Ook zonder zwembandjes kunnen kinderen hier veilig rondspetteren. Het waterpeil is er laag en het water is er ietwat verwarmd.

Vanaf de zijkant kun je als ouder lekker toekijken en pootjebaden terwijl je van je kind honderd keer dezelfde soort foto maakt (want dat is immers wat ouders doen). Eén van mijn favoriete herinneringen met Kymani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.