Yay, het weekend komt er aan. Geniet van het leven en ga er ook dit weekend eens op uit. Er is genoeg te doen in Amsterdam. Ik zocht 5 originele en vrolijke activiteiten voor je uit. Lees 5x doen in het weekend van 20-21 juli, Amsterdam. Neem je lief, je bestie of andere lieve mensen mee en geniet van het leven. En van je weekend.

5x doen in het weekend van 20-21 juli, Amsterdam

5x doen in het weekend 20-21 juli, Amsterdam

Global Nelson Mandela day – zaterdag 21 juli 08:30 – 09:30| Het Mandelahuisje, Amsterdam

Dit is misschien wel de meest speciale Do, van 5x doen in het weekend van 20-21 juli, Amsterdam. Woensdag 18 juli is het Global Nelson Mandela Day. Om Nelson Mandela te eren en liefde tonen voor het continent Afrika  organiseert Secret Sunrise een dansworkout. Met een  draadloze koptelefoon op, gekleed in Afrikaanse prints of jouw idee van een “Freedom Fighter” outfit dans jij een uur lang, samen met anderen.

Koop je kaartje via Secret Sunshine and shake that booty.

World Press Photo zaterdag 21 & zondag 22 juli | Nieuwe Kerk Amsterdam

Je laatste kans om dit weekend de World Press Photo tentoonstelling te zien in de Nieuwe Kerk. Ik vind de tentoonstelling altijd erg indrukwekkend. Ga na de tentoonstelling ergens lunchen om even bij te komen. En om te bespreken of te overdenken wat je je gezien hebt. Goed excuus voor een lekkere lunch. 

Samba dansen met Roda de Holanda, zaterdag 21 juli vanaf 21:00 | Pllek, Amsterdam

Als je van Samba muziek houdt en je even in Brazilië wil wanen, dan is Pllek The Place To Be. Op zaterdag 21 juli speelt Roda de Holanda de allermooiste samba’s voor je. Neem je dansschoenen en je goede humeur mee. En laat je verwennen door de fluwele klanken van de zanger en zangeressen.


Ook met de kids is er genoeg te doen in Amsterdam het weekend van 21-22 juli. Ik zocht de 4 leukste activiteiten voor je uit.


Over het Ij festival zaterdag 21 & zondag 22 juli | NDSM terrein & locaties, Amsterdam

Alweer het laatste weekend van het Over ‘t Ij festival. Laat je verassen door theater op locatie zoals de voorstelling ” In Between Time”  die start op het terrein van de Bijlmerbajes en gemaakt is door tien jonge theatermakers. Vijf van de makers zijn afkomstig uit het Midden -Oosten of Afrika en onlangs gevlucht naar Nederland.


Zin in zomerse festivals? I’ve got your back. Dit zijn de leukste festivals in Amsterdam en omgeving voor woman who love to dance.

t


Kwaku Summer Festival zaterdag 21 & zondag 22 juli | Nelson Mandelapark Amsterdam

Het is weer Kwaku Time. Op 14 juli werd het spits afgebeten en tot en met zondag 5 augustus kan je genieten van de Tropische gezelligheid op Kwaku. Muziek, lekker eten en goede vibes is waar het om draait. Leuk mét en zonder je kids.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Kwaku of aan de deur.

Have fun dit weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.