Misschien klinkt dit over-enthousiast maar ik ben heel blij dat je mij gevonden hebt!

De Missie

Ik ben hier om alle mombosses te inspireren om een avontuurlijk leven te (blijven) leiden. Als moeder van drie ondernemende jongens weet ik als geen ander dat het moederschap niet altijd even makkelijk te combineren is met al je ambitieuze plannen. Zoals date nights met je partner, ouderwets gezellige avondjes met je vriendinnen of toffe samenwerkingen op werkgebied.

Weet je soms even niet meer hoe je alles draaiende moet houden? Twijfel je of je jouw kid(s) wel genoeg empowered? Of wil je gewoon wat inspiratie op het gebied van Motherhood & Womanhood?  No worries! I’ve got your back girl!

Op dit mamablog vind je inspiratie om het meeste uit jouw ” Motherhood & Womanhood”  te halen en je leven te leven op een manier waar je energie van krijgt. 

© itsesmee.com 2016 all rights reserved. do not use without permission

Nice to meet you! It’s Esmée

Moeder van drie heerlijk actieve krullenbollen en getrouwd met mijn ” teenage-love” Roël. Ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om het moederschap combineren met je carrière en een avontuurlijk sociaal-leven.

Als freelance Theaterdocent en Zumba-instructrice heb ik geen negen tot vijf baan en ben ik altijd bezig. Bezig met het voorbereiden van mijn lessen, voorstellingen te zien in het theater om geïnspireerd te blijven, de administratie en met bloggen en volgen voor It’s Esmée.com. Ik weet dus als geen ander hoe goed je moet plannen om de zaken draaiende te houden. 

The story so far

Twee jaar geleden begon ik mijn allereerste blog: Good-vibes-only.com Ik wilde bloggen over alles waar ik blij van werd. En gelukkig zijn vind ik nog steeds heel belangrijk, het is een keuze. Je hebt het zelf in de hand of je bij de pakken neer gaat zitten of de dag plukt. Helaas is die blog, buiten mij om uit de lucht gehaald en kan ik er niet meer bij.

Het duurde even voordat ik iets nieuws durfde te proberen. Die blog was mijn eerste kindje en ik heb er veel tijd ingestoken. Inmiddels ben ik klaar met rouwen en klaar voor een nieuw avontuur: It’s Esmee.com Ik schrijf hier met veel liefde over het allermooiste wat ik ooit heb mogen ervaren in mijn leven; mama zijn en vrouw zijn.

Ik hoop dat jullie die liefde via mijn blogs en vlogs zullen voelen. Dat wij elkaar kunnen supporten. Ik jullie door mijn persoonlijke verhalen, kennis en visie te delen, jullie mij door het achterlaten van jullie visie, kennis en persoonlijke verhalen in de comments. Laten we elkaar empoweren en opbouwen!

Throw kindness around like confetti, i’s free.

Mocht je liever haten dan liken, weet dan dat je comments meteen verwijderd zullen worden.

Voordat ik het vergeet

Als subscriber op mijn blog heb je de volgende exclusieve voordelen

  • Maandelijks exclusieve gratis printables die jouw leven als mama makkelijker, avontuurlijker én leuker kunnen maken.
  • Je ontvang de tweewekelijkse nieuwsbrief zodat je niets meer hoeft te missen.
  • Ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwe posts en blogs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-xoxo-

Esmée