bescherming tegen muggen voor kinderen

Bescherm je kind tegen muggen met Nosquitos

Bescherm je kind tegen muggen; het gezoem, de bulten en de irritante jeuk, volgens mij is niemand fan van muggen. Maar zodra het warmer wordt zijn de muggen er als de kippen bij. En vaak zijn vooral de lekkere warme kinderlijfjes doelwit . Wat kan je nou doen, om ervoor te zorgen dat je mini minder geprikt wordt door die zoemende krengen? Het raam dicht doen terwijl het licht aan is, schijnt niet te helpen. Maar wat helpt dan wel?

Bescherm je kind tegen muggen met Nosquitos

Anti-muggenstekkers, citronella kaarsen, spray’s… Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd. Niets wat niet ook meteen hartstikke slecht is voor de gezondheid van je kindje, hielp écht. Prrik van Weleda, hielp dan nog het beste. Maar ja dat is pas na de prik. Het liefste wil je als ouder voorkomen dat je kind geprikt wordt. Bescherm je kind tegen muggen met Nosquitos, het werkt. Echt. Neem ze mee in je koffer als je op vakantie gaat en lees meteen dé 10 tips voor het inpakken van je koffer, die je echt wil weten.

Het was mijn middelste zoon die met het – te schattige- blikje Nosquitos stickers aan kwam zetten. Kennelijk trok het fel gekleurde blikje met de daarop afgebeelde, vrolijke dieren, zijn aandacht. Ik had deze anti muggen stickers nog niet eerder gezien. Het feit dat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn, en daardoor geschikt voor de allerkleinsten, stemde mij hoopvol. 

 

Nosquitos, werkt het echt?

De 24 anti muggenstickers, met zes verschillende vrolijke dieren, zijn verpakt in een handig blikje dat door zijn compactheid makkelijk mee te nemen is. Neem ze bijvoorbeeld mee op vakantie met je kids.  Je plakt de sticker, die tot 72 uur de geur van lemon-eucalyptus olie en citronella-olie afgeeft, op de kleding, buggy of het bedje van je mini. En je kindje is beschermt tegen muggen. Tegen de meeste muggen dan, sommige zijn zo agressief dat ze zich weinig aantrekken van de geur.

Omdat de stickers er zo leuk uit zien, kan je ze prima op de kleding van je kleintjes plakken. Het staat super schattig. Mijn oudste jongen van acht vindt de stickers zelfs nog leuk en wil ze graag op zijn bed geplakt hebben ‘s nachts.

bescherm je kind tegen muggen met nosquitos

Bescherm je kind tegen muggen met Nosquitos, mijn ervaring

Mijn ervaring is dat de Noquitos stickers de muggen echt op afstand houdt. Zodra ik er   één om mij heen hoor zoemen, plak ik een Nosquito sticker op mijn bed, en het gezoem stopt. We gebruiken ze graag en nemen ze zeker mee op vakantie. Bescherm je kind tegen muggen met Nosquitos en koop de stickers online, je plaatselijke drogist of de Prenatal Ze kosten ongeveer 7,99 per blikje. Maar online kan je ze soms voordeliger krijgen.

Bescherm je kind tegen muggen met Nosquitos! Heb jij ze al in huis?

3 Comments on Bescherm je kind tegen muggen met Nosquitos

 1. Tamara
  augustus 8, 2018 at 9:23 am (2 jaar ago)

  Goede tip! Hebben ze ze ook voor volwassenen?

  Beantwoorden
  • Esmée
   september 3, 2018 at 8:35 am (1 jaar ago)

   Deze kan je als volwassene ook gebruiken.
   xx

   Beantwoorden
   • Tamara
    september 18, 2018 at 8:22 am (1 jaar ago)

    En heeft het goed gewerkt? Ik word nog steeds aangevallen door die beesten, maar heb de stickers nog niet.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.