De zwangerschapskilo’s vlogen er na alle drie de zwangerschappen af. Echt, ik zag ze verdwijnen als water voor de zon

Alle drie mijn jongens heb ik borstvoeding gegeven, de oudste twee tot rond de 13 maanden en de jongste van bijna 14 maanden geef ik nu nog steeds borstvoeding. Heerlijk die momentjes samen ‘s ochtends vroeg of ‘ s avonds na een dag werken, even helemaal niets, je hoofd leeg maken met zo’n lekker warm kindje aan de borst.

De zwangerschapskilo’s vlogen er na alle drie de zwangerschappen af. Echt, ik zag ze verdwijnen als water voor de zon. Binnen no time paste ik weer in mijn jeans. Maar toen ik ook nog eens intensief zumba les begon te geven, niet genoeg tijd nam om goed te eten en van slapen – logisch met een pasgeboren baby- niet veel terecht kwam bleef ik maar afvallen. Op een gegeven moment droeg ik maat 34. Terwijl ik voor mijn zwangerschap een volle 36 droeg. Vol, door mijn Surinaamse billen waar ik erg content mee was.  Het heeft een hele tijd geduurd voor ik weer wat rondingen had. 

Hoewel je meestal de andere kant hoort – vrouwen die niet van de zwangerschapskilo’s af komen- zijn er ook genoeg vrouwen die, net zoals ik, vinden dat ze te dun worden. Bij mijn derde zwangerschap wilde ik het voor zijn. Ik wilde weten hoe je er nou als borstvoedende, werkende en sportieve mama voor kan zorgen dat je goed blijft eten en vooral hoe je dat inplant.  Om alle tips en tricks goed met jou te kunnen delen maakte ik er een vlog over.

In samenwerking met Kicking Health

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.