De juf is jarig. Of de meester, dat kan ook natuurlijk. En omdat je weet dat ze waarschijnlijk al omkomt in tubes douchegels en bakken vol met chocola – en dat terwijl ze net op dieet was – wil je iets anders cadeau doen. Gewoon iets kleins, een zogeheten “aardigheidje” om te laten weten dat je al het werk dat ze verzet waardeert en omdat je kleine vlegel het leuk vindt om iets te geven aan de juf. Of jahaa, die meester, dat kan ook natuurlijk ūüėČ

Do it yourself verjaardagscadeautje voor de leerkracht

Maar wat geef je dan? Wat is een leuk verjaardagscadeautje dat ook nog eens fijn is voor je portemonnee? Dat je samen met je kind kan maken en niet heel veel voorbereidingstijd nodig heeft?

Keep it simple

 

Je kiest wat dingetjes uit die de leerkracht leuk vindt en die een directe of indirecte link hebben met bessen. Denk aan kleuren en geuren. Ik vulde deze weckpot met Redband Berries mix¬†en twee potjes nagellak¬† in de kleuren paars & roze ( hij heeft een jonge, hippe juf)¬† en een lippenbalsem in aardbeien smaak. Maakte van karton een label waar mijn oudste zelf de tekst ” Have a very berry birthday” op schreef, deed de pot in een kek-tasje, wat vloeipapier erin, strik er om en ce’st tout. Een leuk, origineel, budgetvriendelijk cadeautje voor de juf.

Meer Cadeautjes? Ik verzamelde de 5 leukste kraamcadeaus om te geven en te krijgen.

Gratis printables

Omdat ik het altijd zo jammer vind dat veel van dit soort leuke ideetjes m√©t bijpassende, gratis te printen labels, op Pinterest in het Engels heb ik een label gemaakt in het Nederlands. Zelfde idee, ( met dat potje enzo) andere kleur. Het enige wat je hoeft te doen is een leuke jar te vullen met gele spulletjes¬† en de labels voor een ” Gele fijne verjaardag” uit te printen.

Wat geef jij graag cadeau aan de leerkracht van je kind?

MEER PRINTABLES? Dit boodschappenlijstje is een life saver.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.