Het is weer meivakantie, voor sommigen in ons land, nog een paar dagen. Voor anderen, zoals wij (lucky bastards dat we zijn) nog ruim anderhalve week. Lichtelijk radeloos door het absolute herfstweer van de afgelopen dagen, ging ik op zoek naar iets leuks om te doen met de kids. Binnen. Via Groupon kwam ik uit op het Lollieland Festival Leiden. Het wat? Juist, lees verder, i’ll tell & show you everything about it.

Lollieland Festival Leiden

Lollieland Festival Leiden

Het Lollieland Festival Leiden, is een heus kinderparadijs. Een springkussen festival. Een soort van Ballorig XL maar dan met voornamelijk… exact, springkussens. Gelegen aan de ring, naast het Holiday Inn, in het ECC gebouw.

Er is van alles te doen voor de kids. Zowel voor de wat groteren als voor de kleintjes:

  • Springkussens
  • Stormbanen
  • Optredens
  • DJ
  • Schminken
  • Bioscoop
  • Knutselhoek
  • Voetbal court (buiten)

Op het Lollieland Festival Leiden zijn eigen consumpties niet toegestaan, er is horeca aanwezig. Voor je mini kan je bijvoorbeeld een “snack-box” kopen voor 3,95 met daarin een krentenbol, een groentesnack en een drankje. 

Korting via Groupon

Wij hebben een leuke middag gehad op het Lollieland Festival Leiden. De jongens hebben zich uitgeleefd. Ook voor onze kleinste was er genoeg te doen.  Wat wel Jammer was is  dat er in het peutergedeelte ook grotere kinderen druk aan het spelen waren. De kleintjes letterlijk onder de voet gelopen werden. 

Via Groupon, krijg je flinke korting op de entreetickets voor het Lollieland Festival Leiden. Dus, dat betekent, meer geld over om iets anders leuks mee te doen. Wij betaalden 14 euro voor vier toegangskaarten. Kinderen tot twee jaar zijn gratis. Parkeren doe je op het parkeerterrein van het ECC gebouw en is, sjawel, ook gratis. Hoera.

Het Lollieland Festival Leiden kan je nog bezoeken tot en met 6 mei 2018.

Ook in Amsterdam is nog genoeg te beleven de komende week. En ook daarna nog. Zoals deze familiefestivals. Of ga lekker lunchen bij Melksnor of bij Nata Lisboa.

Check de Lollieland Festival Leiden vlog

Voor een levendige impressie van onze middag op het Lollieland Festival Leiden: check de vlog.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.