Brazilian Wax na drie bevallingen?

Terwijl ik mij voor de spiegel sta af te drogen, glijd mijn blik naar onderen. Een iet wat uit de klauwen gegroeide haardos staart mij aan. Nou, vind ik haar, dáár, niet per definitie lelijk, maar dit is niet Sexy meer. Echt niet. De aanhoudende warmte in ons kleine landje dwingt mij om een keuze te maken. Kaal of kammen? Ik kijk nog eens goed naar mijzelf. Er moet wat aan gebeuren en snel ook. Overmorgen ga ik naar het strand. Wie wil er nou met woeste haargroei in de golven dartelen?

Aambeien kunnen komen door te pittig eten. Zegt ze, terwijl ze één van mijn aambeien aanstipt

Mijn weinig verhullende Braziliaanse bikini’s vragen om perfect gekapte schaamzone’s. Full Brazilian Wax baby. Even de kiezen op elkaar, benen wijd en.. Wacht even, benen wijd? Shit. Ik heb drie kinderen gebaard. Honeymoonfresh is het downunder allang niet meer. 

Ik zie mijzelf weer liggen op de behandeltafel, ik had kort daarvoor mijn eerste kindje gekregen. Het was tijd voor een Brazilian Wax vond ik. Precies om dezelfde als nu. Die verrekte bikini’s. ,Eet je vaak sambal?’ vraagt de wax-dame mij, terwijl ik mijn benen zo gedrapeerd heb dat ze overal goed bij kan. , Aambeien kunnen komen door te pittig eten’, zegt ze terwijl ze kort één van mijn aambeien aanstipt. Ik weet nog net ,Oh’ uit te brengen.

What happened in my vagina, stays in my vagina.

In de spiegel zie ik de paniek in mijn ogen. Wat zal ze nu dan allemaal gaan aanstippen? Drie kinderen baren is prachtig,maar je vagina herken je daarna niet meer terug. Vind ik niet erg, niemand die het ziet…. tenzij je dus voor een Full Brazilian Wax gaat. Kaal. Niet kammen. Niet waxen.

Ik duik de douche weer in, vergezeld door mijn Gilette Venus. Toepasselijk. Lange lokken zie ik door het doucheputje verdwijnen. Mijn bikinilijn laat ik staan. Die max gewaxt worden. Daarvoor hoef ik niet mijn benen wijd. What happened in my vagina, stays in my vagina.

Ga je bijna op vakantie? Zo haal je met meeste uit je vakantie, met vakantievoorpret


Hey! Mag ik jou om een heel kleine gunst vragen?

Lees je mijn content graag, dan zou ik het echt heel erg blij worden als je mijn blogs wil delen!

Misschien denk je dat het niet veel uitmaakt of jij mijn post deelt of niet, maar het maakt juist HEEL VEEL uit. Door jouw shares en reacties kan mijn blog nóg meer groeien en kan ik nog meer waardevolle content voor jullie maken!

Een artikel delen kost een klein beetje van jouw tijd en zal mij enorm veel helpen. Klik op één van de buttons hieronder om ook jouw vrienden en familie te vertellen over It’s Esmée.com

Super bedankt, alvast. You Rock!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.