Eén van de grootste voordelen van bloggen vind ik, dat je zelf kan bepalen waar je werkt. Dat geldt natuurlijk voor elke vorm van online ondernemen. Je pakt je laptop in en de wereld kan je werkplek zijn. Hoe leuk is het om in de zomer, je werkplek thuis te verruilen voor een werkplek aan het strand? Eerst  werken en daarna ( als je al jouw goals gecrushd hebt) heerlijk genieten op het strand. You like? Dan weet ik een ideale freelance werkplek aan het strand voor je. Keep on reading.

Freelance werkplek aan het strand

Freelance werkplek aan het strand: Hippie Fish Zandvoort

Het was mijn “zakensister” die met het idee kwam, een ochtend werken bij Hippie Fish, Zandvoort. Het klonk mij als muziek in de oren, een freelance werkplek aan het strand. En toen ik de foto’s zag hoorde ik de vogeltjes buiten zingen. Het interieur van Hippie Fish is om hebberig van te worden en de clubsandwich om van te watertanden. Ja, hier zou ik wel vaker kunnen werken.

Ondernemen met Zeezicht

Natuurlijk zijn er digital nomads onder ons die de hele wereld over reizen, en op de meest jaloersmakende plekjes de laptop openslaan. Maar voor de honkvastere mombosses, is e Hippie Fish een prima alternatief. Je kan er voor kiezen om met je tenen in het zand te zitten werken, op het terras of iets minder idyllisch maar nog steeds erg leuk, binnen. Als je dan van je laptop opkijkt zie je de zee. Can I get a Woot Woot?


Liever een freelance werkplek in Amsterdam? Check  de drie favoriete freelance werkplekken van Awura Abena.


Lekker lunchen, gezonde sapjes en WIFI

Neem even een break van het werken en bestel één van de sandwiches, salades of sapjes van de kaart. Zodat je na de lunch weer helemaal opgeladen bent om verder te werken of om te relaxen op het strand. Helaas deed de WIFI van Hippie Fish het niet. Ik hoop dat ze dat snel fixen want verder is het echt een heel fijne plek om te werken. 

Freelance werkplek aan het strand Freelance werkplek aan het strand

Bereikbaarheid

Zin gekregen om ook naar deze freelance werkplek aan het strand te gaan? Hippie Fish is goed bereikbaar per auto. Je kan zowat voor de deur parkeren, aan de boulevard. Hou op mooie dagen rekening met drukte op de weg. Mijn advies is om lekker op tijd vanuit huis te vertrekken en voor of na de file weer terug te gaan. Werk-ze!

Hippie Fish

Boulevard Paulis Loot 3, Zandvoort aan Zee

023-8550709

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.