Elke maand vraag ik een Momboss of Bosslady naar haar favoriete spots om te eten & te drinken, te spelen of te chillen met de mensen die zij liefheeft. Kortom, fijne plekjes om te genieten van het leven. 

Deze maand bijt Mimi Rose het spits af en deelt haar favoriete hotspots met kind. Mimi is moeder van Jewel (21jr) en Yojiroh (4jr) – ja, dat guitige mannetje met die coole moves en dat lekkere bekkie) die ze Yoji noemen. Naast mama is Mimi ook een echte Momboss, ze richtte haar eigen brand met comfortabele sweaters voor alle leeftijden @by.emrose op.

Na het afgelopen jaar vooral bezig te zijn geweest met het branden van By EmRose is 2018 het jaar van de lancering. Super exciting dus. Deze lijn behoort tot één van haar grote dromen en is geïnspireerd op haar twee kinderen.

Mama Mimi rose deelt haar drie favoriete plekken om naar toe te gaan met haar zoontje.

GASTBLOG

De drie leukste ” hotspots met kind” van Mimi & Yoji

1. Smullen & Spelen in Almere
Een geweldig pannenkoekenhuis net buiten de stad, wat echt super leuk is voor kinderen (en stiekem ook voor ouders). Smullen & Spelen serveert grote pannenkoeken, hartig of zoet, die ik meestal niet op krijg. Met stroop, chocola, kebab, kip of satésaus. De kids kunnen kiezen voor de Do It Yourself pannenkoek en voor alle selfie-liefhebbers is er de selfie pannenkoek. Naast smullen moet er natuurlijk ook gespeeld worden. Binnen is er een leuke speelhoek en met mooi weer kan er buiten genoten worden op het terras en in de grote speeltuin.

Liever Vegan eten met de kids? I’ve got your back.

2. Amstelpark
Het leukste park ever die ik wekelijks bezoek als het lente of zomer is. Een groot park met een leuke speeltuin, kinderboerderij en midgetgolfbaan. Ook kun je voor een paar euro in een trein door het park en de dag afsluiten met een ijsje of patatje.

Zin in een homemade Milkshake na al dat spelen? Ze hebben de beste bij Café Martinot.

3.Zwemmen of Speelkasteel Hoofddorp                                                                        

 Wij zwemmen vaak op de zondag met Yoji omdat ik het belangrijk vind dat hij niet bang is voor water. Hij zit vanaf zijn 2e op zwemles en is een echte waterrat. Als we niet gaan zwemmen gaan we naar buiten of een indoor playground zoals Kids Playground in Almere, Ballorig in Almere of Amsterdam of het Speelkasteel in Hoofddorp wat gecombineerd is met een pannenkoekenhuis.

Bij dit Speelkasteel zijn de ouders niet vergeten, want er wordt gewoon wijn geserveerd als je gekalmeerd moet worden van alle gillende kids of geen zin hebt om soldaatje te spelen in de ballenbak.

Het Speelkasteel in Hoofddorp is groot en erg leuk voor de kinderen. Ook als de zon schijnt, want dan kunnen de kleintjes hun energie kwijt in de buitenspeeltuin. Geen zin om te spelen? Je kan rustig blijven zitten met je laptop onder het genot van een drankje.

Ben jij inmiddels net zo fan van Mimi en haar kleine doerak als ik? Op Instagram vind je de  tofste plaatjes! En de mooiste sweaters.

Wat is jouw favoriete hotspot met kind?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.