Ben jij net zoals ik altijd op zoek naar een fijne  kidsproof hotspot in Amsterdam? Maar heb je geen zin in om in een kakkafonie van krijsende kinders te zitten of om met puzzels om je oren geslagen te worden? Dan heb ik een heel leuk plekje in Amsterdam voor jou.

Café Martinot

Café Martinot is de ideale plek om te lunchen met kind in Amsterdam. Met het uiterlijk van een hip bruin café en de vriendelijke bediening voel je je er meteen thuis. Je kan kiezen voor een plekje in de serre met uitzicht op de drukke van Baerlestraat of je kiest voor de tafeltjes met zich op de keuken. Erg leuk voor de kids.

Ook buiten Amsterdam zijn er genoeg leuke plekken om met je kroost naar toe te gaan.

Homemade Milkshakes

 Café Martinot heeft de lekkerste milkshakes van Amsterdam. Nergens heb ik eerder zulke heerlijke milkshakes gedronken als bij Café Martinot. De salted caramel milkshake is gewoon heaven. Ik overdrijf niet, het is zó lekker. Maar ook de aardbeien milkshake is een ontzettend lekker met als kers op de milkshake een huisgemaakte macaron. Om je vingers bij op te eten. Alle milkshakes worden met verse producten voor je bereid in de keuken van Café Martinot. En kies je voor de tafeltjes met uitzicht op de keuken dan kan je met eigen ogen zien hoe je milkshake gemaakt wordt.

Leukste eetplekken in Amsterdam

Naast die goddelijke milkshakes kan je ook nog eens heel erg lekker eten bij Martinot. Op de menukaart staat voor ieder wat wils. Van een soepje tot pizza’s en homemade burgers. Mijn favoriet is de pita falafel. Wederom vers en huisgemaakt geserveerd met knapperige frietjes en verse mayonaise. Het water loopt mij nu alweer in de mond. 

Ook als zoetekauw kom je helemaal aan je sugar-rush. Homemade Macarons, chocoladetaart en nog veel meer yummyness. Je likt je vingers er bij af op deze kidsproof hotspot.

Ga je liever Vegan met de kids? I’ve got your back!

Hotspot in Amsterdam met kinderen

Is Café Martinot een kidsproof hotspot in Amsterdam? Ik vind van wel. Het allerbelangrijkste als ik met mijn jongens naar een leuk plekje in Amsterdam ga is dat ze welkom zijn. Dat ze er mogen zijn en het personeel moeite doet om vriendelijk tegen mijn kinderen te doen. 

Ga je met hele kleine kindjes en ben je van plan om uitgebreid te gaan eten dan het fijn als er een kinderstoel is. Deze heb ik niet gezien met Martinot wat jammer is maar geen dealbreaker. Wij hebben hebben het opgelost door om beurten de kleine op schoot te nemen. Je kan natuurlijk zelf ook een bumbo meenemen. Sowieso handig om te hebben als je graag op pad gaat met je mini-mini.

Kindvriendelijk

Café Martinot heeft geen speelhoek en daar ben ik blij om ook. Tuurlijk moet het leuk zijn voor de kinderen maar voor de ouders en de overige gasten ook. Rondslingerend speelgoed, schreeuwende en rondrennende druktemakers, ik kom er niet tot rust van. Nu zijn mijn twee grootste mannetjes al wel in staat om een tijdje aan tafel te zitten. En als ze het zitten zat zijn geven de vriendelijke serveerster ze graag een papiertje en een pen zodat ze wat kunnen tekenen. Zelf nemen wij ook altijd een spelletje mee als we van plan zijn ergens langer te blijven.

Hoe kom ik bij Café Martinot?

Door de ligging (Amsterdam- Zuid) is er genoeg reuring in de buurt om het gezellig te noemen maar word je nog net niet onder de voet gelopen door hordes toeristen. In de brede zijstraten van de van Baerlestraat is er meestal wel een parkeerplek te bemachtigen. Ga je liever met het openbaar vervoer? Tram 12 en tram 3 stoppen zowat voor de deur. Ook tram vijf en tram twee stoppen in de buurt. 

En als je uitgegeten en gedronken bent maak dan nog even een wandeling over het museumplein of bezoek één van de musea in het museumkwartier met je kiddies. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.