twinning met je baby. romper en shirt voor baby en mama. little lobi

Toen ik net in verwachting was van mijn kleinste mannetje zag ik op Instagram overal van die schattige matchende outfits voorbijkomen voor moeder/vader en kind. Was ik even blij dat ik zwanger was want toen ik in verwachting was van mijn eerste twee kids waren al deze leuke dingen er nog niet. Je ging naar de Zara, of de H&M en af en toe naar een leuk boetiekje maar zoveel keuze op de “baby markt” als er nu is had je toen nog niet.

Het water liep mij in de mond van al die puike shirtjes met daarop bijvoorbeeld de tekst:

” He got it from me”

en op het shirtje voor de beeb stond dan

” I got it from my mama”

Ik zag mijzelf al hip lopen zijn samen met mijn newborn. Nee maar echt, ik kijk naar dat soort dingen uit. En dan zouden we een mini fotoshoot houden, gewoon thuis, zodat we mooie foto’s voor later zouden hebben. En dan zouden mijn kinderen later tegen mij zeggen dat ze zo ontzettend blij zijn met die foto’s en dat ze er heel leuk uitzagen en papa en ik zo híííp waren en zo knap en zo… oké ik sla door ( theatermaker hé).

Droom in duigen

Al snel kwam ik er achter dat zoals boven beschreven shirtjes in Nederland nog niet zo veel te verkrijgen waren. Of wel maar dan nét niet wat ik zocht. Het meest uitgebreide aanbod aan dergelijke twinning materialen vond je vooral in Amerika. En de verzendkosten waren dan vaak hoger dan de shirtjes op zich. Bummer.

Little Lobi

Maar toen! Kwam ik op Instagram een Nederlandse webshop tegen “Little Lobi” (Lobi betekent liefde in Sranang Tongo) en toen ik zag dat ze rompertjes en mtaching shirts voor mama en of papa verkochten met daarop de tekst “Lobi” ging mijn hart sneller kloppen.Hoe leuk is dat om je kindje ook op die manier iets van zijn etnische en culturele roots mee te geven én meteen te twinnen?! 

Je snapt wel dat ik meteen een order plaatste en de rest is History

twinnen met je baby

Kwaliteit

Maar wat vind ik nou eigenlijk van deze matching romper en t-shirt? Want het is altijd maar afwachten of een product offline net zo mooi is als online.

Ik ben echt in lobi met dit setje van Little Lobi; een zachte stof, goede pasvorm en een stevige opdruk die na een aantal keer wassen ook nog mooi blijft.  

En de boodschap hé; LIEFDE! Meer hoef ik denk ik niet uit te leggen.

1 Comment on Little Lobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.