In februari bezocht ik het Momboss netwerk evenement ‘Fempreneur in the City’. I had a blast. Mocht je het Fempreneur in the City event gemist hebben, no worries. De volgende is in Mei. En in dit artikel vertel ik je precies waarom je daar bij wil zijn als je een Momboss bent of van plan bent te worden.

Netwerk evenementen

Tot voor kort was ik geen fan van netwerk events. Netwerken, van het woord alleen al kreeg ik het benauwd. Ik zag mijzelf al staan, in een groep vol onbekenden, verloren. Ik kijk namelijk liever de kat uit de boom,dan zomaar op iemand die mij wel interessant lijkt af te stappen.

Want wat nou als die interessante persoon mij niet interessant vindt? En mijn elevator pitch is ook nog niet strak, dus wat ga ik zeggen? Al dit soort belemmerende gedachtes ( en dan zijn dit ze nog niet eens allemaal) zorgden er voor dat ik helemaal niet ging. Totdat, in november 2017, de welbekende knop om ging. Wil ik groeien met It’s Esmée? Dan moet ik er op uit gaan, mensen leren kennen en een netwerk opbouwen. 

Het eerste netwerk event dat ik bezocht was de netwerk brunch van creative woman collective. En dat is mij zo goed bevallen dat ik nu graag naar netwerk evenementen ga en gewoon op mensen af stap die mij interessant lijken. Ook al ik mijn elevator pitch nog niet zo strak als ie moet zijn.

Netwerk evenement Fempreneur in the City

De Kickoff van het Fempreneur in the City event vond plaats in de nieuwe bibliotheek in Almere en werd georganiseerd door RNC events. Met als doel mombosses samen te brengen, te inspireren en te empoweren op het gebied van ondernemerschap.

Anousha Nzume en Tanja Jess gaven een spoedcursus ondernemen vanuit het moederschap aan de hand van “the mama match’ het boek dat zij samen schreven. Twee Mombosses werden geïnterviewd over de business die zij opzetten en Kasper zorgde voor een muzikaal intermezzo.

Na afloop was er tijd om te netwerken. En dat heb ik deze keer gedaan. Vrouw, wat was het leuk.

Check hieronder mijn vlog over het Fempreneur in the City event en krijg een beeld van de avond.

Meer weten over RNC events check de Facebook Pagina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.