Een nachtje weg bij Van der Valk Maastricht. Wij gingen eind juni met de hele fambam twee dagen naar Maastricht. We logeerden in het Van der Valk Hotel Maastricht. Hoe we dat nachtje weg hebben ervaren vertel ik je in dit artikel. Nachtje weg bij Van der Valk

Met Pinksteren wilden we er even tussen uit, met z’n allen. Met z’n allen betekent, in mijn geval, met zijn vijven. Twee volwassenen en drie kinderen. Waaronder, officieel nog, één baby. Lawd, wat was het moeilijk om, lastminute, een enigszins betaalbaar hotel te vinden waar we met z’n vijven op één kamer konden verblijven.

Moeilijk is eigenlijk een understatement. Het was onmogelijk. We bleven thuis met Pinksteren. Toen ik zag dat er eind juni drie studiedagen gepland stonden, en mijn jongens dan dus vrij zouden zijn, ben ik meteen op onderzoek uitgegaan. Ik zocht op hotelkamers voor vijf personen en kwam uit op de website van Van der Valk. 

Nachtje weg bij Van der Valk Maastricht

Na een rit van twee en een half uur kwamen we behoorlijk gaar aan bij het  4 sterren Van der Valk Maastricht. Via de mail, had ik een voucher gekregen voor een drankje van het thuis, als bedankje omdat ik een rechtstreekse boeking had gedaan. Dat konden we na zo’n lange reis goed gebruiken.

De auto parkeerden we gratis op het terrein van het Van der Valk Maastricht. Inchecken kon helaas pas vanaf drie uur. Met jonge kinderen zou het fijn zijn als je alvast naar je kamer kan. Maar goed, dat kan bijna bij geen enkel hotel.


Nóg meer weekendjes weg? Lees mijn review over Roompot Weerterbergen & Roompot Hof Domburg eens.


De kamers

We hadden een prima kamer. Met twee losse eenpersoonsbedden en een bankbed voor de jongens. Voor het kinderbedje moet je een toeslag betalen van vijftien euro. De kamer was niet heel ruim, maar prima voor een nachtje. De badkamer had een douche én een bad. Alles wat netjes en schoon. Als je mijn Roompot vlog gezien hebt, weet je dat ik daar echt goed op let.

Toen wij in de kamer aankwamen was het bankbed nog niet opgemaakt. Na een telefoontje naar de receptie werd het meteen geregeld en kwamen er vriendelijke dames van Housekeeping meteen het bed opmaken. Top!

Goed diner, uitgebreid ontbijtbuffet

Hoewel ik het liefst buiten het hotel diner, omdat ik dat gezelliger vind, moet ik zeggen dat het restaurant van Van der Valk Maastricht een goed alternatief was. We hadden al de hele middag in de stad rondgestruind en om er nou weer op uit te gaan met drie kids, was mij too much.

Voor de kinderen hebben ze uitgebreide kindermenu’s. Kids kunnen ze zelf samen stellen en kiezen uit vlees, vis en groenten of fruit. Voor ons was er ook genoeg keuze. Het eten was van goede kwaliteit. Het restaurant best gezellig en de bediening vriendelijk. In het weekend is er een speciale activiteit waarbij kinderen zelf kunnen koken, Kenny Koken.

Het ontbijtbuffet is heaven. Veel keuze, je kan je eitje laten bakken hoe je wil en er is een glutenvrij assortiment. De ontbijtzaal is gezellig en sfeervol. Met mooi weer kan je op het terras aan de achterkant van het hotel ( dus niet met uitzicht op de snelweg) zitten om te ontbijten.


Ben je nog op zoek naar een bestemming voor je zomervakantie? Wat dacht je van Menorca? Wij zijn na één keer verliefd geworden op dit eiland en de accommodatie!


Zwembad & Wellness

Op de tweede etage is er een klein zwembad en een sauna. Prima om even bij te komen of te zwemmen met je kroost. Wij hadden heel het zwembad voor onszelf. Wat wil je nog meer?

Nachtje weg bij Van der Valk

Wij hebben het fijn gehad in het Van der Valk Maastricht. En wat is Maastricht een prachtige stad zeg. Echt ideaal voor een weekend weg in eigen land. Voor een nachtje was het net te kort maar evengoed leuk. Wat is jouw favoriete stad om een weekendje weg te gaan?


Hey! Mag ik jou om een heel kleine gunst vragen?

Lees je mijn content graag, dan zou ik het echt heel erg blij worden als je mijn blogs wil delen!

Misschien denk je dat het niet veel uitmaakt of jij mijn post deelt of niet, maar het maakt juist HEEL VEEL uit. Door jouw shares en reacties kan mijn blog nóg meer groeien en kan ik nog meer waardevolle content voor jullie maken!

Een artikel delen kost een klein beetje van jouw tijd en zal mij enorm veel helpen. Klik op één van de buttons hieronder om ook jouw vrienden en familie te vertellen over It’s Esmée.com

Super bedankt, alvast. You Rock!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.