Als ik Roompot zeg, zeg jij waarschijnlijk Koos Konijn, de Roompot Mascotte en vriend van alle kleine vakantiegangers. Het kan natuurlijk ook zijn dat je denkt aan goedkope bungalows en vergane glorie. Of misschien denk je wel aan alle fijne weekendjes weg die je op een Roompot park al hebt doorgebracht. In deze review van Roompot Weerterbergen vertel ik je over de accomodaties en de omgeving van Roompot Weerterbergen.

Wil je iets verder weg en ben je op zoek naar een kindvriendelijke accomodatie waar je het als ouder ook naar je zin kan hebben? Royal Son Bou op Menorca is de place to be.

 Review Roompot Weerterbergen

Het Roompot vakantiepark Weerterbergen ligt in Limburg. Vlak bij Eindhoven en Weert.  In een bosrijke, groene omgeving waar je goed kunt wandelen. Het park ligt aan een doorgaande weg aan de rand van het bos en tegenover een grote speeltuin.

Het park zelf is ook bosrijk en groen. Er is een grote plas waar je op kan “varen”, een kleinere plas waar je met het vlot kan oversteken en een plas waar je met mooi weer kan zwemmen. Er zijn allerlei soorten fietsen en skelters te huur waarmee je de directe omgeving kan verkennen. Je hoeft je dus niet te vervelen.

Omgeving Roompot Weerterbergen

Animatie

Naast alle buitenactiviteiten kan je je op Roompot Weerterbergen ook binnen vermaken.  Roetsj van de glijbaan in het subtropische zwembad (neem ook voor de allerkleinsten een zwemring of zwemvleugels mee, dit is verplicht) waag je aan een potje bowlen of glow je een hole in one met de glowgolf. 

De kleintjes kunnen terecht in de Knutselclub van Koos Konijn, het mega grote speeltoestel a la Ballorig of Monkey Town en kunnen soepel in de heupjes worden tijdens de Mini Disco. 

Accomodaties

Roompot Weerterbergen bestaat uit twee delen; een deel met nieuwere gerestylde villa’s, zoals je kunt zien in de video van  review Roompot Weerterbergen op youtube. En een deel met kleine huisjes waarvan in ieder geval een deel ( van wat ik gezien heb) ook een make-over heeft gehad. De kleinere huisjes liggen achter de receptie, de villa’s er vóór.

Jaren geleden verbleef ik eens in een van de kleinere accomodaties op Roompot Weerterbergen. Op zich prima, maar echt gezellig ingericht waren de huisjes niet. Nu ben ik er even langsgelopen en heb ik naar binnen gekeken. Je kan zien dat de huisjes een metamorfose hebben ondergaan. Zo staat er een nieuwe bank in en is de keuken redelijk modern. Een verbetering, vind ik. Maar echt gezellig? Niet echt.

Wij verbleven in een FV Comfort Villa voor 14 personen. Hoe die Villa er uit ziet en wat ik er van vond laat ik je zonder censuur zien in mijn review vlog. Nog meer blogs van mij zie je op mijn Youtube Kanaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.