Waarom iedere Momboss een coach zou moeten hebben

Waarom iedere Momboss een coach zou moeten hebben? Er zijn tal van redenen waarom iedere momboss een coach zou moeten hebben. Eerder heb ik het al gehad over freelancen en moeder zijn, en gaf ik je 5 tips, met betrekking tot het vinden van balans tussen werk en privé. In dit artikel vertel ik je waarom ik een coach besloot te nemen. Wat ik uit de coaching heb gehaald en waarom ik vind dat iedere Momboss een coach zou moeten hebben. 

Waarom elke momboss een coach zou moeten hebben

Waarom ik een coach besloot te nemen

Als mompreneur  ben je altijd bezig. Je runt je gezin, je bedrijf en wil in je vrije tijd ook nog een hoop leuke dingen met je kids en vrienden ondernemen. Toch? Je hebt tal van ideeën, en je creatieve brein loopt nogal eens over. Vooral als startende mompreneur  doe je nog veel alleen. Je bent nog in de ontwikkelingsfase, jouw bedrijf moet nog gaan groeien en bloeien.

Ik ben altijd in bedrijf. En omdat ik altijd maar bezig ben, en soms te veel hooi op mijn vork neem, raak ik af en toe het overzicht kwijt. Ik wist even niet meer welke stappen ik wanneer moest zetten om van It’s Esmée een succes te maken. Om mijn droom te gaan leven. Een frisse blik van iemand die verstand heeft van ondernemen en tevens zelf ondernemer is kan mij misschien verder op weg helpen, dacht ik.  

Wat ik uit de coaching heb gehaald

Via Zakenmeisje kwam ik bij Marloes van Mooier Leven . Marloes is Personal Cheerleader, Momboss en helpt vrouwen om hun dromen waar te maken. Dat klinkt lekker toch? Je dromen waar maken, wie wil dat nou niet. 

Twee halve dagen werkte ik online, middels een op maat gemaakt coachings-plan. met Marloes aan mijn dromen. Na die twee halve dagen had ik concrete plannen gemaakt voor It’s Esmée, een strategie en kon ik aan de slag. Ik ben zo blij dat ik mijzelf de sessies met Marloes heb gegund, als moeder ben je toch sneller geneigd je zelf weg te cijferen. Wat ik uit de coaching heb gehaald:

  • inspiratie & motivatie om door te gaan met waar ik mee bezig ben
  • vertrouwen in wat ik te bieden heb
  • orde & richting
  • concrete plannen en een opzet hiervoor.

Waarom elke momboss een coach zou moeten hebben

Waarom iedere momboss een coach zou moeten hebben

Ik kan je zoveel argumenten geven waarom jij, my fellow mompreneur jezelf ook een coach zou moeten gunnen. Maar de meest belangrijke reden vind ik: je hoeft niet alles alleen te doen. Wij, als werkende moeders houden al zoveel ballen hoog. Hoe fijn is het dan om iemand te hebben die je verder op weg helpt? Samen sta je sterker dan alleen. Een coach geeft je nieuwe inzichten, schept orde in de chaos en geeft je een schop onder je kont om nou eens écht je dromen te gaan waarmaken.  Om niet alleen te dromen maar ook te gaan doen.

Momboss Coaching door Marloes van Mooier Leven

Wil jij nou ook eens echt je droom gaan leven? Speciaal voor lezers van It’s Esmée heeft Marloes een mooie kortingsactie. Gebruik de code Itsesmee en krijg tien procent korting op het project Dromenvanger of op coaching op maat (zoals ik gedaan heb).

Op 1 augustus 2018 organiseert Marloes een PomPom Party in Nijmegen. Met de code Itsesmee krijg je tien procent korting op je entree kaartje.

Dus lieve ondernemende moeder, in dit artikel deelde ik waarom iedere momboss een coach zou moeten hebben. Heb jij al een coach? Ik ben benieuwd wat jij uit de coaching sessies met jouw coach haalt. En of, als je nog geen coach hebt, je na het lezen van dit artikel er warm voor bent gaan lopen. Deel je het met mij in de comments?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.