Mommy’s als er een goed weekend is om Me Time in te plannen dan is dat wel dít weekend. Met twee mooie festivals in Amsterdam waar je al dansend je hoofd leeg kan maken en je schouders eens lekker kan ontspannen. Wat is er te doen in Amsterdam weekend 6-8 juli 2018? Nou heel veel leuks. Blok snel je agenda en ga er op uit met je girls of maak er een date van met je lief. Have fun.

wat is er te doen in Amsterdam weekend 6-8 juli?

Wat is er te doen in Amsterdam weekend 6-8 juli?

Bimhuis Afrika Negra – Roots Festival. Vrijdag 6 juli 2018

Eweeee! Als je van Afrikaanse ritmes houdt MOET je hier bij zijn. Afrika Negra speelt de lekkerste kaapverdische muziek. Als je hier op stil kan blijven zitten verdien je een prijs, of een thermometer in je oor. Is maar net hoe je het bekijkt.

Kaartjes kosten 18 euro.

Friday Night Skate  Vrijdag 6 juli 2018

Voor de sportievelingen onder ons die de stad eens op een andere manier willen bezichtigen. Hoe leuk is het om met mooi weer door de stad te skaten? De tour start vanuit het voormalig Filmmuseum in het Vondelparken en is helemaal gratis. Neem wel je eigen skates en eventueel bescherming mee.


Ook nog iets leuks doen met je mini? Inspiratie en tips voor het weekend van 6-8 juli vind je in 3x doen met kids in Amsterdam.


 

Festival Macumba   Zaterdag 7 juli 2018

Voor alle mama’s die gek zijn op Latin beats. Dit jaar is het eerste Festival van Fiesta Macumba. Met een vette line up van artiesten uit de latin scene, zoals Oro Solido en Tabanka.  Check ook de 15 leukste familiefestivals in Amsterdam en Festivals voor woman who love to dance

Roots open air   Zondag 8 juli 2018

Als afsluiter van het Roots Festival vind het Roots Open Air plaats in het Oosterpark. Optredens, kraampjes en lekker eten. Nu alleen het zonnetje nog en je hebt een perfecte middag. 

Het roots open air festival is vrij toegankelijk.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.